Notícies

17-01-2021

Cap a Ceret que nos anem!

Aquest període treballarem el Vallespir i els seus bonic vilatges i com no podia ser d'altra manera aqueixa setmana nos hem anat cap a Ceret a maternal. Ja que no hem pogut fer l'excursió planejada nos hem encoratjat amb els nostres mainatges i hem fet un mapa amb els seus carrerons, places i edificis. Massa bonics!

Cicle 2

Aqueixa setmana han fet ple de coses. Han llegit llibres blancs, fet assemblea i ja comencen a preparar l'espectacle de carnestoltes. També han treballat les matemàtiques, els parells i el senars, unitats i desenes...Segur que n'heu sentit a parlar aqueixa setmana!

Cicle 3

A Massana i Madaloc han començat a preparar els contes per al premi Sambori de narrativa infantil. I també han tingut temps per anar a fer un poc d'esport al Parc de Sant Vicens. Aire fresc sempre nos va bé per agafar forces després de treballar tant. Bon cap de setmana a tothom!

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar