Notícies

01-06-2011

Un esforç per Càldegues i la Cerdanya !

En Joan Ridaura, n'Eva Bertrana, En Gerard Thorent i jo mateix vam pujar amb la intenció d'anunciar al pares el tancament de l'escola.
5 mns abans d'arribar va telefonar en Miquel Mayol. Assabentat de la situació, va anunciar que, de la seva butxaca afegia 7.000€ als que ja s'havien trobat.  Vaig dir que n'afegia 1.000.
Davant d'aquesta situació ( el mí­nim establert pel C.A. per reconsiderar la qüestió s'havia assolit ) els presents vam prendre la iniciativa de constituir-nos en Consell d'Administració excepcional i presentar als pares la següent proposta:
L'escola es manté oberta un curs més amb l'objectiu  d'aconseguir durant els 12 mesos a venir  un suport suficient de les institucions cerdanes que pugui arribar a un finançament perenne.
Així­ ho vàrem presentar a la reunió demanant a les famí­lies si hi estaven d'acord i ho assumien.
Després de llargues intervencions d'uns i altres el torn de taula final va fer aparèixer un consens des presents, l'acord dels altres sembla probable per tothom.

Joan Pere Le Bihan

( a sota : info de l'Indépendant ) 

 

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar