Notícies

22-11-2019

Concert per la diada de la música i pels drets dels infants

Avui 22 de novembre és una jornada dedicada arreu a la música. Ja que La Bressola de sant Galdric ha decidit de dedicar el projecte de l’any a la música, hem volgut ben celebrar aqueixa bonica diada tots plegats fent música i organitzant un concert amb tots els mainatges de Sant Galdric que estudien música. Aquí hi ha un petit tast dels dos concerts que hem fet, un al matí i un a la tarda per poder donar temps a tothom per tocar un xic.

A més hem aprofitat que dimecres, se celebrava, com cada dia 20 de novembre, l’aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989, que posteriorment va ser ratificada per tots els països de l’ONU excepte Somàlia i els Estats Units d’Amèrica. Aquesta Convenció, al seu torn, es tracta d’un desenvolupament i ampliació dels continguts establerts per la insuficient Declaració dels Drets de l’Infant de l’any 1959:

https://www.parlament.cat/document/cataleg/48039.pdf

Ha estat una bonica jornada on hem recordat els nostres drets amb la música dels nostres companys!

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar