Escoles

El Soler

L'escola del Soler va ser creada per La Bressola l'any 1996 en uns locals cedits per l'ajuntament. La proximitat de l'escola amb el centre antic de la vila permet una relació molt propera amb la vida cultural i festiva del poble.

L'escola compta amb quatre classes de Maternal (de 2 a 5 anys), una de Cicle 2 (de 6 a 8 anys) i una classe de cicle 3 (9 i 10 anys).

L'associació de mares i pares Tots endavant organitza un nombre important d'activitats i animacions amb la finalitat d'aportar suport econòmic al centre i millorar les condicions d'acollida d'infants i professionals.


Ens trobaràs a:

La Bressola del Soler
Carrer de la Pau 66270 - EL SOLER
Tel. +33 468926594
elsoler@bressola.cat

Últimes notícies Veure totes

 • Sopar de gal.la
  23-05-2017 El Soler

  Sopar de gal.la

  Catifa roja pels artistes! Bona nit a tothom i fins demà!   tes!!!

  Veure més
 • La tarda del segon dia
  23-05-2017 El Soler

  La tarda del segon dia

  Aquesta tarda els nins i nines de maternal han fet tirolina, un circuit de motos i han conegut la Blanqueta i el Baby. L'ovella i el porc de la granja.

  Veure més
 • Segon dia de classe verda
  23-05-2017 El Soler

  Segon dia de classe verda

  Avui hem fet tirolina, hem pedalat amb cars, hem tirat amb l'arc, hem fet tallers de manualitats sobre les emocions i moltes coses més! Segueix fent

  Veure més

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar