Notícies

10-04-2019

Els Amics de La Bressola han visitat l'Escola de Prada

El dimarts 9 d’abril, un grup de 35 membres de l’Associació d'Amics de la Bressola, entitat amb més de 500 socis sensibles a la tasca que desenvolupa la Bressola i li dona suport des de l'any 1986, ha visitat l’Escola de La Bressola de Prada de Conflent.

Rebuts a la porta de l’Escola per n’Eva Bertrana, directora general de La Bressola i la directora de La Bressola de Prada, na Martina Sansa, han fet una visita de les sis classes de l’Escola, tres classes de Maternal (de 2 a 5 anys), una de Cicle 2 (6 i 7 anys) i dues classes de Cicle 3 (de 8 a 10 anys) guiats per la mainada, que els ha explicat el projecte que enguany treballen, el rossellonès, tema que serà també el de la festa de les escoles, La Bressolada, que es farà dissabte 25 de maig a l’estany de Sant Esteve del Monestir.

A continuació han visitat el mercat setmanal i després de dinar han pogut gaudir de la visita guiada en català del monestir de Sant Miquel de Cuixà.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar