Escoles

Sant Galdric (Perpinyà)

L'escola de Sant Galdric situada a Perpinyà, molt a prop del centre ciutat, va ser la primera escola creada per La Bressola l'any 1976 i actualment és la més gran de totes. Tot i això, encara guarda un aire familiar i proper.

L'escola compta amb quatre classes de Maternal (de 2 a 5 anys), dues de Cicle 2 (6 i 7 anys) i tres classes de Cicle 3 (de 8 a 10 anys).

L'associació de mares i pares Fem Pinya col·labora amb el centre en l'organització de festes i activitats, el contacte entre famílies i les sortides escolars.


Ens pots trobar a:

La Bressola de Sant Galdric (Perpinyà)
Carrer Natura 66000 - PERPINYÀ
tel. +33 468674491
perpinyasantgaldric@bressola.catGEOPANORAMA

Últimes notícies Veure totes

 • Intercanvi amb Bordils
  20-06-2018 Sant Galdric (Perpinyà)

  Intercanvi amb Bordils

  Els passats dijous 7 i divendres 8 de juny de 2018 les classes de Madaloc i de Massana, les classes de cicle 3, vam fer l'intercanvi amb els nostres corresponsals

  Veure més
 • Visita al Museu Maillol de Banyuls
  24-05-2018 Sant Galdric (Perpinyà)

  Visita al Museu Maillol de Banyuls

    El passat divendres dia 18 de maig vam anar tota l'Escola, en grups d'Allioli, a visitar el Museu d'Arístides Maillol a Banyuls de Marenda.

  Veure més
 • Assaig de Bressolada amb en Francesc
  24-05-2018 Sant Galdric (Perpinyà)

  Assaig de Bressolada amb en Francesc

  Aquest divendres dia 11 de maig en Francesc Bitlloch ens ha vingut a ajudar-nos a assajar un poquet les cançons de Bressolada. Ha estat un assaig fantàstic!

  Veure més

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar