Escoles

Sant Galdric (Perpinyà)

L'escola de Sant Galdric situada a Perpinyà, molt a prop del centre ciutat, va ser la primera escola creada per La Bressola l'any 1976 i actualment és la més gran de totes. Tot i això, encara guarda un aire familiar i proper.

L'escola compta amb quatre classes de Maternal (de 2 a 5 anys), dues de Cicle 2 (6 i 7 anys) i tres classes de Cicle 3 (de 8 a 10 anys).

L'associació de mares i pares Fem Pinya col·labora amb el centre en l'organització de festes i activitats, el contacte entre famílies i les sortides escolars.


Ens pots trobar a:

La Bressola de Sant Galdric (Perpinyà)
Carrer Natura 66000 - PERPINYÀ
tel. +33 468674491
perpinyasantgaldric@bressola.catGEOPANORAMA

Últimes notícies Veure totes

 • Festa de Sant Jordi
  14-04-2018 Sant Galdric (Perpinyà)

  Festa de Sant Jordi

  Els nins i nines de Sant Galdric han dansant tot el matí de dissabte dia 14 d'abril, per celebrar Sant Jordi. També hem fet una tómbola i un aperitiu.

  Veure més
 • Jocs Florals
  14-04-2018 Sant Galdric (Perpinyà)

  Jocs Florals

  El divendres dia 13 d'abril a l'Escola vam celebrar els Jocs Florals. Es van triar els poemes guanyadors de picolats, llucets, muscats, xirments i trempes.

  Veure més
 • Jornada sobre rodes
  05-04-2018 Sant Galdric (Perpinyà)

  Jornada sobre rodes

  El dimarts dia 2 d'abril els mainatges de maternal van gaudir del pati de l'annex per ells solets per poder conduir les seves bicicletes i patinets, en

  Veure més

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar