Notícies

17-03-2020

La Bressola a casa

Bon dia famílies! Tot i que l'escola és tancada, no tenim excuses per no seguir aprenent i xafardejant. A continuació, us adjuntem uns quants enllaços gratuïts on podeu aconseguir revistes onlines pels mainatges, programes de televisió, dibuixos, etc. REVISTA MIL DIMONIS EN CATALÀ: https://www.iquiosc.cat/mil-dimonis/ PROGRAMA INFANTIL INFO K: https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/ (notícies d'actualitat per infants, programes, reportatges, etc.) DIBUIXOS EN CATALÀ DEL SUPER 3: https://www.ccma.cat/tv3/super3/videos/ JOCS EN CATALÀ: https://www.ccma.cat/tv3/super3/jocs/ MUSEUS QUE OFEREIXEN UNA VISITA GRATUÏTA ONLINE:

1. Pinacoteca di Brera - Milà https://pinacotecabrera.org/
2. Galleria degli Uffizi - Florència https://www.uffizi.it/mostre-virtuali
4. Museo Archeologico - Atenes https://www.namuseum.gr/en/collections/
7. British Museum - Londres https://www.britishmuseum.org/collection
8. Metropolitan Museum - Nova York https://artsandculture.google.com/explore
9. Hermitage - Sant Petersburg https://bit.ly/3cJHdnj
10. National Gallery of art - Washington https://www.nga.gov/index.html
A més a més, us deixem una proposta d'horari que podeu aplicar a casa vostra. Sabem que sou molt creatius per tant deixeu anar la imaginació i aprofiteu aquests dies per treballar la vostra part artística! Estarem encantades i encantats de saber què heu fet durant aquests dies.
IMG-20200316-WA0004

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar