Notícies

10-01-2021

La galeta de Reis

Bon any per a tots, santgaldricaires! Comencem aquest nou període amb moltes ganes i com sempre amb la il·lusió de compartir bonics moments amb els nostres mainatges.

Com ja sabeu a l'Escola tenim la bonica tradició de fer la Galeta de Reis amb la seva fava a dins. Totes i tots ens hem esforçat cuinant i preparant-les amb molta cura. I el que més nos ha agradat ha set esperar el nostre bocinet per espiar si a dins hi havia la fava.

Els nostres grans de cicle 3 han començat treballant de valent. A Madaloc han aprofitat per dividir utilitzant els ingredients de la galeta.


A Massana i Madaloc han començat a fer les taules de multiplicar a sobre de cartolines per a decorar la classe i han fet dibuixos dels diferents edificis de la Catalunya Nord per a acompanyar cadascuna de les taules. Ben segur els quedarà una classe massa bonica!

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar