Notícies

29-06-2021

Setmana de danses per Sant Joan i de visita a Sant Martí del Canigó

Nos hem retrobat al pati per compartir una estona de joc amb padrins i fillols. Ha estat fantàstic poder-nos retrobar.

Els mossenyes van trobar algunes taronges i llimones al pati dels aibres que havien portat l'associació Fem Pinya. Hem replantat alguns pinyols per veure si pot créixer un altre aibre.
Cicle 2ha fet el dia sobre rodes. Tothom ha portat bicicletes, patinets, patins per poder passar una tarda més que divertida sobre rodes.
També han aprofitat per fer el sopar de llucets que aniran ja a C3, això ha fet que poguessin acomiadar bé el cicle 2 i ja estan ben preparats per la següent etapa. Espieu quines pizzes més bones! Després van aprofitar per veure la pel·lícula "Inside Out" junts a la classe Albera.
I aquí vos deixem unes imatges de la bonica jornada de Sant Joan on totes les classes de l'Escola van fer danses tradicionals i tot seguit vam cantar la cançó LA NIT DE SANT JOAN tota l'Escola junta. Massa bonic!
https://youtu.be/7CIsRtVCU9A
Els de C3 van fer la sortida a Sant Martí del Canigó i van estar visitant el convent i també van aprofitar per gravar les seves parts per poder-ne fer un vídeo per El cafè de la mainada.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar