Notícies

07-12-2020

Setmana plena d'aigua i una grossa sorpresa.

Dilluns a la tarda, mentre els mainatges de maternal sortien de llurs classes, va aparèixer a un raconet...

L'esperat TIÓ DE NADAL acompanyat d'una bonica carta on explicava d'on ve i què s'ha de fer perquè el darrer dia, pugui nos cagar regals.

Ja ha arribat! Petits i grans ben emocionats cridaven i avisaven als companys de les altres classes. El Jaky el va agafar amb cura per mostrar-lo a tots els mainatges ja que és ben petitó i s'ha de fer a polit amb ell.

Carlit ha sigut la primera classe que el tindrà dos dies. Li han fet un raconet calentó al costat de la calefacció i l'han deixat descansar amb un bocí de pastís.


Després de la bonica sorpresa, vos expliquem que aqueixa setmana, ens hem submergit al cicle de l'aigua. D'on ve l'aigua que surt de l'aixeta? Què passa amb la pluja quan cau a la muntanya? Doncs bé, hem explorat i treballat de valent el cicle de l'aigua als tres cicles de l'Escola i espieu que bé ho han fet els nostres infants.

Cicle 1

Després de moltes preguntes, els infants han treballat les diferents fases del cicle de l'aigua i han acabat fent-ne un entre tots amb volum per deixar-lo a la classe.

S'acosta el Nadal i es comença a notar a les classes de maternal. EL calendari d'advent ha arribat! A Puigmal en tenen un molt bonic amb calaixets que ha arribat aqueixa setmana junt amb dos elfs carregat amb sorpreses a dins per fer activitats cada dia. Aquests dies han fet aquest aibre de Nadal ple de boletes de coloraines i una grossa estrella al cim.

A Carlit i Costabona han fabricat un calendari d'Advent també.

Cicle 2

A cicle 2 ,primer han dibuixat què passa quan obrim l’aixeta, d’on ve l’aigua, poc a poc han anat posant el vocabulari de l’aigua. Per quins estats passa?


També han seguit construint les corones de Nadal que els demanen molta feina i cooperació per poder tenir-les totes a punt. I estan treballant per l'espectacle de Nadal.
En els moments de tallers segueixen jugant amb els nombres i les lletres, és impressionant com avancen tooots junts!

Cicle 3

Els nostres grans de l'Escola han treballat també el cicle de l'aigua i els estats de l'aigua en els diferents punts de la natura. També han explorat informació de cinc de les muntanyes properes de Catalunya Nord: el Madres, el Neulós, el Carlit, el Puigmal, el Costabona i el Canigó. I n'han fet una bonica exposició davant la classe.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar