Notícies

26-11-2021

Comunicat en defensa de la immersió lingüística

Arran de la sentència del Tribunal Suprem espanyol que obliga a les escoles de Catalunya del Sud a fer un 25% de les classes en castellà, La Bressola mostra el seu rebuig total a aquest nou atac a l’ensenyament immersiu en català.

El passat mes de maig, el Consell Constitucional francès ja va atacar la immersió lingüística declarant-la anticonstitucional i censurant la Llei Molac, que defensava protegir i promoure les anomenades llengües regionals de l’estat francès. Ara, el sistema immersiu en català rep un nou atac, en aquest cas per part del Tribunal Suprem espanyol.

Davant aquests fets, La Bressola constata que si l'estat francès i l'estat espanyol s'entesten a dinamitar l'ensenyament immersiu en català, això demostra que aquest model educatiu és exitós i és l'únic que permet donar reals competències lingüístiques als alumnes d'arreu dels països catalans.

Per aquest motiu, sempre defensarem l’escola en català i el sistema d’immersió lingüística perquè la llengua i la cultura catalanes defineixen el caràcter de l’escola catalana,  com també defineixen La Bressola.

 

Avui i demà, escola en català!

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar