Notícies

21-03-2023

La Bressola i el Centre de Formació Professional Català (CFPC) signen un conveni de col·laboració amb els Dracs Catalans

Dissabte 18 de març, l’Associació La Bressola i el Centre de Formació Professional Català (CFPC) van signar un conveni de formació professional amb els Dracs Catalans per tal de posar a disposició del Campus Dracs Catalans accions de formació d’aprenentatge de llengua catalana. El president de La Bressola, Joan Sebastià Haydn, la presidenta del CFPC, Juliette Lauduique, el president dels Dracs Catalans, Bernard Guasch, i el president del Campus Dracs Catalans, Jean François Maillol, van oficialitzar l’acte de signatura després del partit contra Hull KR.

Els cursos de català donaven el tret de sortida al mes de setembre passat i s’apliquen seguint el model d’immersió lingüística de La Bressola. La formació és destinada als estudiants del Campus Dracs Catalans i realitzada per formadors del CFPC i La Bressola. El conveni preveu que a final de curs els alumnes adquireixin les competències de català de nivell de liceu.

En motiu de la signatura del conveni de col·laboració, els Dracs Catalans van convidar als alumnes, famílies i personal de La Bressola a gaudir del matx dels Dracs Catalans contra Hull KR. En total, 400 bressolaires van ser presents a les grades de l’estadi Gilbert Brutus per  donar suport i gaudir d’una nova victòria del club nord-català de rugbi a XIII.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar