La Bressolada

19-05-2022

Bressolada 2022: Darreres consignes

Després d'un 2020 i un 2021 sense Bressolada... només resten 2 dies per a la Bressolada 2022! Des de l'Associació La Bressola tenim moltes ganes de nos retrobar i compartir aquesta jornada amb tots vosaltres. Perquè la Bressolada, la festa de les escoles catalanes, és la nostra gran festa. Aqueix dissabte tornarem a omplir el parc de l'estany de Sant Esteve del Monestir de mainatges, música, festa, llengua i cultura catalanes.

Enguany «Hi tornem amb l'ànim alt» i ho farem en una jornada que es preveu molt calorosa. Abans de sortir de casa, recordeu de vos posar crema solar, i amb molta energia per gaudir d'aqueix bonic dia! A continuació, vos fem arribar diverses consignes per la Bressolada d'aqueix dissabte:

 

 • Hora d'arribada

  L'hora d'arribada per a la mainada és a les 9h30 però els equips de les escoles serem allà des de les 8h del matí. Totes aquelles famílies que nos vulguin donar un cop de mà des de primera hora per muntar l'escenari, taules i cadires, paradetes,... seran benvingudes! Nos farà molt plaer comptar amb la vostra ajuda :)

 • Aparcament

  Preguem a totes les famílies utilitzar les places d'aparcament destinades a la Bressolada. Tenim tot el pàrquing del Teatre a la nostra disposició. Des d'allà tindreu un accés directe al parc de l'estany. Fem de La Bressolada un model de festa cívica i aparquem al lloc reservat!
 • Sistema de Jetons

  Per la Bressolada: Bressoleuros! Aqueixa Bressolada 2022 estrenem els Bressoleuros, la moneda oficial de la Bressolada. En podreu trobar de quatre valors diferents: color blau 1 euro, color lila 2 euros, color verd 5 euros i color roig 10 euros. Els bressoleuros serviran per pagar els productes de les parades de menjar i beure de la Bressolada i els podreu adquirir a la paradeta de l'Associació La Bressola. A polit! Els Bressoleuros s'intercanvien per diners en efectiu i/o xecs ;)
 • Xicolatada popular

  Novetat de darrera hora al programa de La Bressolada! Tenim el plaer de vos anunciar que a les 16h celebrarem una xicolatada popular i gratuïta! 
 • Fideuada

  Recordem a totes les famílies que han reservat racions de fideuada que portin llur tiquet de reserva i plats i coberts. Així contribuïm amb el medi ambient i no generem residus! Disposarem de taules i cadires, però també vos recomanem portar estovalles de pícnic per si voleu menjar sota els arbres del parc de l'estany i gaudir de l'ombra.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar