Notícies

01-09-2022

Comença el nou curs 2022/2023 a La Bressola

Els mainatges de La Bressola han tornat a l’escola aqueix dijous 1r de setembre després de les vacances d’estiu. Aqueix nou curs 2022/2023 comença amb un total de 1100 alumnes i amb la principal novetat de l’obertura del Col·legi La Bressola – Mas Rosselló, a la vila de Canet de Rosselló.

Aqueix nou centre escolar de secundària obre portes amb una quarantena d’alumnes repartits en una classe de sisena i una de cinquena i se suma als vuit centres d’ensenyament immersiu en català de l’Associació: La Bressola de Sant Galdric i La Bressola del Vernet a Perpinyà, La Bressola de Nyils, La Bressola de Prada, La Bressola del Soler, La Bressola de Sant Esteve, La Bressola de Pesillà i el Col·legi La Bressola - Pompeu Fabra del Soler.

Una de les altres novetats d’aqueix curs és la renovació completa d’una classe a La Bressola del Soler i les obres necessàries d’ampliació del pati de La Bressola de Nyils. L’Associació La Bressola, que enguany celebra el seu 46è aniversari, tindrà com a projecte vertebrador l’Odissea i el Mediterrani, que permetrà desenvolupar activitats dinamitzadores del català i potenciar-lo com a llengua natural entre els mainatges.

Un any més, La Bressola destaca que la demanda per l’escola immersiva continua creixent a la Catalunya Nord i que les famílies s’interessen cada vegada més pel sistema d’immersió lingüística i de treball cooperatiu que practiquen les escoles. Per això, i per poder satisfer totes les peticions d’inscripció i limitar llistes d’espera, com és encara el cas d’aqueix any, l’Associació manté converses amb diverses viles de Catalunya Nord per obrir nous centres de cara els propers anys. A més, continua treballant en el projecte de Liceu al monestir del Vernet, a Perpinyà; un espai vital per al desenvolupament de l’ensenyament immersiu del català a Catalunya Nord.

La inauguració del Col·legi La Bressola – Mas Rosselló: Divendres 16 de setembre

L’acte d’inauguració institucional del Col·legi La Bressola – Mas Rosselló tindrà lloc el proper divendres 16 de setembre de 2022 a les 18h30 al Mas Rosselló, a la vila de Canet de Rosselló. L’esdeveniment comptarà amb l’assistència ja confirmada de personalitats polítiques i culturals i representants d’entitats

La Bressola vol agrair, un cop més, al municipi de Canet de Rosselló la seua implicació i confiança i el suport durant aqueixos darrers mesos. Alhora també i mostra la seua satisfacció de col·laborar amb un municipi compromès amb la tasca pedagògica de La Bressola i que aposta pel desenvolupament de la llengua i la cultura catalana.

Amb tots aqueixos bonics projectes que se presenten, La Bressola desitja una bonica reentrada a tothom!

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar