Notícies

24-03-2021

El cos humà

Aqueixa setmana a l'Escola hem començat a treballar el nostre cos. Els òrgans, la nostra alçada, els nostres òssos...És ben interessant això! Nos ha agradat moltíssim fins i tot als més petitons.

A maternal nos hem mesurat totes i tots per veure qui era més alt i qui era més baix, cadascú d'un color diferent i finalment nos ha quedat un cartell ben bonic ple de siluetes dels nostres cossos.

També nos hem espiat al mirall i nos hem dibuixat tal i com nos hem vist. Els dos ulls, la boca, el nas...Oh, que bonics que sem!

També el Víctor nos va portar el Manolito, un esquelet massa graciós. A Costabona en vam fer un amb rotlles de cartró!

A Cicle dos, hem començat a treballar el cos humà. Només cal que espieu les fotos, ens hem fotografiat de cap a peus, hem resseguit la forma del nostre cos i ens hem imaginat com sem per dins. A més, hem fet els cossos de la Mireia i la Judit a mida real per seguir treballant el cos. Hem llegit el conte contes i hem continuat el projecte d'intercanvi amb Bordils. Ens han enviat un vídeo molt bonic de la seva escola i els hem enviat un correu de resposta amb preguntes i dubtes que ens han sorgit.

A cicle 3 han volgut recordar la mort del gran Picanyol fent vinyetes i dibuixos.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar