Notícies

15-12-2021

El Tribunal Administratiu de Montpeller dona la raó a La Bressola i suspèn la preempció de l’Ajuntament de Perpinyà

L’Associació La Bressola informa que el Tribunal Administratiu de Montpeller ha suspès la preempció exercida per l’Ajuntament de Perpinyà sobre el Monestir de Santa Clara del barri del Vernet. En la sentència emesa aquest dimarts 14 de desembre, el jutge ordena que:

-La preempció exercida pel municipi de Perpinyà el 28 de setembre queda suspesa.
-El municipi ha de pagar a La Bressola la suma de 2.000 euros en aplicació de l’article L. 761-1 del codi de justícia administratiu.
-Les conclusions presentades per la comuna de Perpinyà sobre la base de l’article L. 761-1 del codi de justícia administratiu són rebutjades.

La Bressola mostra la seva satisfacció després de la sentència del Tribunal Administratiu de Montpeller i demana a l’Ajuntament, que vista la resolució d’aquest recurs d’urgència, faci un pas enrere i permeti el desenvolupament del projecte de col·legi-liceu a Perpinyà.

Després de l’èxit de la mobilització del 23 d’octubre, aquesta sentència facilita la realització del projecte de col·legi-liceu al Monestir de Santa Clara del barri del Vernet. Tot i això, l’Associació continua treballant en una solució provisional per a la reentrada 2022 a l’espera de l’obertura del nou centre de secundària al Monestir.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar