Notícies

02-02-2017

IMPRESSIONS al Claustre d'Elna

El 4 de febrer a les 15h, al Claustre de la Catedral d'Elna, s'inaugura l'exposició IMPRESSIONS del Col·legi Pompeu Fabra - La Bressola.

IMPRESSIONS és un projecte interdisciplinari engegat el curs 2014-2015 amb els artistes Alexandre David i Carlos Barrantes.

Una sorprenent exposició amb fotografies del mateix claustre fetes pels propis alumnes amb les tècniques de fotografia digital i estenopeica. La fotografia estenopeica és una de les tècniques fotogràfiques més antigues, elaborades mitjançant una caixa fosca amb un petit forat del diàmetre d'una agulla de cosir.

Els alumnes han creat llur pròpia càmera estenopeica i han descobert i treballat les principals característiques artístiques i arquitectòniques del romànic català. També han creat llur propi capitell en guix i xilogravat.

Les instantànies, positivades amb els dos artistes responsables del projecte també han inspirat una sèrie d'haikus i poemes visuals que completen aquesta exposició.

Un treball, carregat de sensibilitat, que podreu visitar del 4 de febrer al 16 d'abril al Claustre de la Catedral d'Elna.

 

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar