Notícies

21-10-2021

La Bressola convoca a manifestar per reclamar el col·legi-liceu a Perpinyà

Aquest dissabte 23 d’octubre, La Bressola sortirà al carrer a manifestar per a defensar el català i exigir a l’Ajuntament de Perpinyà que retiri la preempció sobre el Monestir de Santa Clara del barri del Vernet i no bloquegi el projecte de col·legi-liceu.

L’hora de convocatòria de l’acte és a les 11.00h del matí a plaça Catalunya i a partir d’aquest punt s’iniciarà una marxa fins al davant de l’Ajuntament de Perpinyà, on es llegirà un manifest.  Davant l’actuació incomprensible del municipi, La Bressola convida tothom a formar part de la manifestació per mostrar el seu suport a la llengua catalana i deixar clara la voluntat de mantenir viu el projecte d’educació secundària en català a Perpinyà.

L’Associació posarà a disposició de tothom a través de les xarxes socials els cartells dels lemes de la manifestació per tal d’imprimir des de casa: «Avui i demà, l’escola en català! Avui i demà, col·legi a Perpinyà!, Avui i demà, liceu a Perpinyà! Avui i demà, defensem el català». També es demana que els participants vesteixin amb samarretes de La Bressola o amb colors vius i alegres. A més, hi haurà un punt de venda de samarretes creades per a l’ocasió. L’objectiu és convertir la mobilització en un acte festiu i reivindicatiu en defensa de l’ensenyament en català i la cultura catalana.

El manifest es troba disponible a la web de La Bressola (www.bressola.cat) i convida a tots els particulars i entitats a adherir-s’hi per fer constar llur suport a La Bressola i al futur del català a la Catalunya Nord.

 

Enllaç per adherir-se al manifest:      https://forms.gle/YkYwH8B7rYHcVS8h6

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar