Notícies

27-11-2021

La Bressola rep el Premi Ramon Casanovas d'acció cívica a favor de la llengua catalana

Aquest divendres, La Bressola va rebre el Premi Ramon Casanovas d'acció cívica a favor de la llengua catalana en el marc de la 32a Festa de les Lletres Catalanes que organitza Òmnium Vallès Oriental. L'acte va tenir lloc a Caldes de Montbui i va recollir el guardó el president dels Amics de La Bressola, Geoffroy Lourdou, i Jaume Clotet, membre de l'entitat. El guardó està destinat al «reconeixement d'accions i iniciatives cíviques, individuals o col·lectives, o d'empreses a favor de la presència, l'ús i el prestigi públic de la llengua catalana».

A més, en aquesta 32a Festa de les Lletres Catalana hi ha hagut doble premi per La Bressola. La tutora de la 6c del Col·legi de Perpinyà i mestra del Col·legi Pompeu Fabra de La Bressola, Berta Relats, s'ha endut el 21è Premi de Sociolingüística pel treball «El català com a llengua vehicular de l'ensenyament: entre la teoria i la realitat».

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar