Notícies

 • La Bressolada, una festa que reivindica la catalanitat
  04-06-2009

  La Bressolada, una festa que reivindica la catalanitat

  Milers de persones han celebrat a Perpinyà, aquest cap de setmana. la Bressolada, la gran festa anual de les escoles catalanes de la Bressola a la Catalunya del Nord.

  Veure més
 • EL SOLER SEMPRE CULÉ!
  27-05-2009Escola del Soler

  EL SOLER SEMPRE CULÉ!

  LLIGA, COPA i...

  Veure més
 • Trobada d’empresaris
  25-05-2009

  Trobada d’empresaris

  En relació a la trobada d’empresaris que la nostra entitat va organitzar el passat divendres 15 de maig conjuntament amb l’Ajuntament del Soler (Rosselló), us fem seguir un enllaç de la notícia apareguda al diari digital la clau.

  Veure més
 • Deixa’t encantar per la Bressolada 2009!
  24-05-2009

  Deixa’t encantar per la Bressolada 2009!

  El proper dissabte 30 de maig la Bressola celebra la Bressolada 2009, al passeig del Palau de Congressos de Perpinyà, i una vegada més serà una jornada en què alumnes, pares i mares i mestres de tots els centres de la Bressola participaran de la festa.

  Veure més
 • La Bressola signa un conveni amb Els Dragons Catalans
  17-05-2009

  La Bressola signa un conveni amb Els Dragons Catalans

  El passat dissabte 16 de maig els Dragons Catalans i les Escoles Catalanes la Bressola van signar el Conveni que lligarà les dues entitats. I amb aquesta signatura es concretarà una passa important cap a la col·laboració dels múltiples aspectes de la identitat catalana com són el Rugby i l’ús quotidià i viu de la Nostra llengua i de la Nostra cultura.

  Veure més
 • Ha sortit el darrer butlletí de la Bressola
  05-05-2009

  Ha sortit el darrer butlletí de la Bressola

  La Bressola presenta el seu darrer butlletí, un butlletí renovat que ha de millorar la informació de les activitats de La Bressola i que com sempre està obert a la participació del socis i sòcies dels Amics.

  Veure més
 • La secundària de la Bressola, protagonista a TF1 i France 3
  27-11-2008

  La secundària de la Bressola, protagonista a TF1 i France 3

  El Centre d'Ensenyament Secundari Pompeu Fabra ha estat objecte de sengles reportatges a les cadenes de televisió franceses TF1 i France 3. Especialment significatiu va ser el reportatge a TF1, la televisió més vista a l'estat, que va assolir un enorme ressò.

  Veure més
 • CD Musiquetes per a la Bressola
  26-11-2008

  CD Musiquetes per a la Bressola

  L’Associació d’Amics de la Bressola acaba de publicar el CD Musiquetes per a la Bressola: un recull de cançons populars interpretades per músics d’arreu dels Països Catalans, sota la producció de Marc Serrats i Marc Grau (Xerramequ Tiquis Miquis) i Núria Lozano (La Carrau). Els primers exemplars del CD es van donar als assistents a l'Assamblea de l'associació del passat 6 de març. Aquests dies també s'ha distribuït encartat amb el número 149 de la revista Enderrock i les properes setmanes es previst que ho facin diverses revistes inafntils i juvenils: Cavall Fort, Tatano, Tretzevents, la revista dels Supers...

  Veure més
 • La Fundació puntCAT gestiona la donació de 30 ordinadors a la Bressola
  26-11-2008

  La Fundació puntCAT gestiona la donació de 30 ordinadors a la Bressola

  El passat divendres 8 d'agost, la Fundació puntCAT va lliurar a la Bressola trenta ordinadors destinats a la mediateca del nou col·legi de secundària d'El Soler (Rosselló). Aquesta donació, d'acord amb els fins fundacionals del puntCAT, vol ajudar a reduir la fractura digital i ajudar a desenvolupar la societat de la informació catalanoparlant, en aquest cas entre els infants i joves de la Catalunya Nord.

  Veure més
 • Inauguració dissabte, 30 d'agost de 2008 del Col.legi d'Ensenyament secundari
  26-11-2008

  Inauguració dissabte, 30 d'agost de 2008 del Col.legi d'Ensenyament secundari

  El passat  dissabte La Bressola va inaugurar el col.legi d'ensenyament secundari Pompeu Fabra al Soler (Rosselló). A l’acte d’inauguració van assitir el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, el batlle del Soler, François Calvet; l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, el director general de La Bressola, Joan Pere Le Bihan; el president de La Bressola, Miquel Mayol, el president de l’Associació d’Amics de La Bressola, Ricard Gené, el president d’honor dels Amics de La Bressola, Enric Larreula, i l’inspector d’acadèmia dels Pirineus Orientals, Jean Luc Benefice.

  Veure més
1 128 129 130  131

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar