Notícies

 • Classe blava els 17,18 i 19 de juny 2013 a l'Escala
  24-06-2013La Bressola de Nyils

  Classe blava els 17,18 i 19 de juny 2013 a l'Escala

  Durant aquesta estada de tres dies a l’Escala , els infants de La Bressola de Nyils van trobar-se amb llurs companys de l’escola Empúries amb qui van compartir molts de jocs. Al final d’aquesta trobada , els alumnes van cantar junts algunes cançons conegudes de tots els nins de les dues escoles . Aprofitant aquest bonic moment, la mainada de Nyils va regalar a llurs corresponsals l’últim CD de música « 1,2,3… Pica Bressola » en el qual havien participat per la gravació de les cançons.

  Veure més
 • El divendres vam rebre la visita dels nostres corresponents de L'Escala
  11-06-2013La Bressola de Nyils

  El divendres vam rebre la visita dels nostres corresponents de L'Escala

  El divendres passat, el 7 de juny, ens van venir a visitar els nostres companys de 3r de l'escola CEIP Empúries de L'Escala.

   L'any passat ja els vam conèixer, doncs, ja ens havíem enviat molt e-mails i ja ens havíem trobat.

   

  Veure més
 • Els pares i les mares celebren la fi del curs de català a Olot
  08-06-2013La Bressola de Nyils

  Els pares i les mares celebren la fi del curs de català a Olot

  El passat dissabte 8 de juny els pares i les mares dels nins i nines de La Bressola de Nyils que cursaven el curs de català amb la Marta van celebrar la fi del curs anant a passar el dia, en família, a Olot.

   

   

  Veure més
 • Ens visita en Ricard Dilmé, el dibuixant del còmic del bandoler Serrallonga
  22-05-2013La Bressola de Nyils

  Ens visita en Ricard Dilmé, el dibuixant del còmic del bandoler Serrallonga

  El passat dimecres 22 de maig ens va venir a visitar a l'escola en Ricard Dilmé, el dibuixant dels còmics el protagonista dels quals és el famós bandoler, en Serrallonga.

  En Ricard ens va explicar qui eren els bandolers, qui era en Serrallonga, també vam poder conèixer que en Serrallonga havia passat per a les nostres terres... Tot això ho explicava mentre acompanyava aquest relat amb un dibuix del Serrallonga i també ens explicava detalls de com anaven vestits aquella època.

  Els nins i nines s'ho van passar d'allò més bé, fins hi tot, van poder representar un petit tros del ball parlat “El ball d'en Serrallonga” i van poder-se endur autògrafs del mateix dibuixant.


   

  Veure més
 • La mainada de l'escola fan un vídeo on expliquen per què els hi agrada el català
  19-05-2013La Bressola de Nyils

  La mainada de l'escola fan un vídeo on expliquen per què els hi agrada el català

   Els nins i nines de La Bressola de Nyils van voler participar en un concurs promogut per Plataforma per la Llengua.

  L'objectiu del concurs era convidar a la gent a compartir, a través d'un vídeo, les raons que aquesta té per a viure i parlar en català.La mainada, doncs, va voler exposar 11 raons: tradició, cultura, festa, gastronomia, música... per les quals els hi agrada el català.

   Podeu visualitzar el vídeo titulat “Per què ens agrada el català? 11 raons pel català!” al següent enllaç: http://www.youtube.com/watch?v=r62CFXS0Kns

  Veure més
 • Nou joc exterior al pati de l’escola.
  02-05-2013La Bressola de Nyils

  Nou joc exterior al pati de l’escola.

  D’ençà del mes de març , els alumnes de la Bressola de Nyils tenen un nou joc exterior al pati de l’escola :una bonica locomotora , regalada per l’empresa « Sud Environnement ».Així que ara, petits i grans gaudeixen durant l’esbarjo d’aquest bonic joc que ha transformat el pati.

  Veure més
 • Concert « 1,2,3… pica Bressola » a Girona
  12-04-2013La Bressola de Nyils

  Concert « 1,2,3… pica Bressola » a Girona

  El divendres 12 d’abril, els alumnes de cicle 3 de La Bressola de Nyils , de Sant Esteve i del col.legi Pompeu Fabra del Soler , van anar cantar a l’auditori de la Mercè a Girona.

  El concert  va ser un èxit tan per a el public com   per a la mainada . Els infants s’ho van passar molt bé i va ser una experiència molt enriquidora per a ells. A més, els músics van ser genials !

  L’ambient era fantàstic i els nins guarden un bon record d’aquesta representació on es van trobar amb els companys dels altres centres de La Bressola.

  Veure més
 • Visita de l’exposició del Museu d’Art de Girona
  10-03-2013La Bressola de Nyils

  Visita de l’exposició del Museu d’Art de Girona

  Visita de l’exposició del Museu d’Art de Girona a la Casa de la Generalitat de Perpinyà amb els alumnes de primària.

  Veure més
 • Visita del Palau dels reis de Mallorca
  10-03-2013La Bressola de Nyils

  Visita del Palau dels reis de Mallorca

  Les alumnes de primària van fer la visita del Palau dels reis de Mallorca durant la qual van descobrir la història famosa d’aquests reis que van instal.lar-se  a la fi del segle XIII a Perpinyà.

  Veure més
 • Gran èxit del concert de Nadal .
  10-03-2013La Bressola de Nyils

  Gran èxit del concert de Nadal .

  Petits i grans van cantar cançons de Nadal  i van fer algunes danses vestits  per  alguns de pares Nadal i per d’altres d’avets . 

  Tots ho van fer molt bé  i quan va ser l’hora de fer cagar el tio, tots van ser contents de descobrir que aquest any també havia portat llaminadures i sobretot el nou CD de cançons

   «  1, 2,3 Pica Bressola ».

  La festa no es va pas acabar encara.. El Pare Nadal va arribar carregat de regals per tots els infants donant molta alegria a tota la mainada.

  Veure més
1 13 14 15  16 17 19

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar