Notícies

 • Segon dia a Àngels Garriga
  27-01-2011La Bressola de Prada

  Segon dia a Àngels Garriga

  Els nens i nenes (nins i nines), arriben puntuals al matí amb les seves motxilles i preparats per passar tot el dia fora de l’escola.

  Veure més
 • Els nins de Nyils es tornen pastissers per celebrar la diada dels reis.
  08-01-2011La Bressola de Nyils

  Els nins de Nyils es tornen pastissers per celebrar la diada dels reis.

  Tota l’escola va arremangar les mànigues per tal de preparar un bon berenar.


  Veure més
 • +Cançonetes per la Bressola a la XTVL
  29-12-2010

  +Cançonetes per la Bressola a la XTVL

  El concert "Bressola de Nadal" és el fil conductor d’un programa de televisió que explica tot el projecte "+Cançonetes per la Bressola". La Xarxa de Televisions Locals emet, aquests dies, el programa que ha produït CREA'T.

  El programa s’ambienta en el Concert "Bressola de Nadal" que es va fer el 15 de desembre de 2010, al Petit Palau del Palau de la Música Catalana. Les actuacions s’entrellacen amb els ambients previs al concert, en un estil "making off", i amb un conjunt d’entrevistes als cantants i intèrprets que van participar al concert. El fil conductor és el propi concert i també es dona especial rellevància als nins i nines de la Bressola i a la pròpia Bressola, que és l’eix sobre el qual gira tot el projecte. 

   

  Veure més
 • Programa Especial de Nadal de TV amb els alumnes de la Bressola
  25-12-2010

  Programa Especial de Nadal de TV amb els alumnes de la Bressola

  Aquí (copieu i enganxeu l'adreça al navegador): http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/3283671

  Podeu veure la integralitat del programa BRESSOLA DE NADAL de TV3 i Canal 33

  Veure més
 • Concert Bressola de Nadal al Canal 33 i TV3
  23-12-2010

  Concert Bressola de Nadal al Canal 33 i TV3

  L'independant d'avui dia 23 de desembre de 2010 ha publicat un article anunciant els programes especials de Nadal del Canal 33 i de TV3 amb els cantants més famosos dels Països Catalans i un grup de nois i noies de la Bressola...

  Veure més
 • Declaració de l’Associació d’Amics de la Bressola
  22-12-2010

  Declaració de l’Associació d’Amics de la Bressola

  Davant les sentències del Tribunal Suprem d’Espanya que, en aplicació de la sentència 31/2010 del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut, ordenen desmuntar el sistema d’ensenyament en què la catalana és la llengua vehicular normal de l’ensenyament a Catalunya, la Junta de Govern de l’Associació d’Amics de la Bressola, associació compromesa amb l’ensenyament en català, es MANIFESTA.  Veure més
 • EMISSIÓ DE BRESSOLA DE NADAL:24 a les 23h, 25 a les 18:45 H - Canal 33 i 26 a les 12 a TV3
  18-12-2010

  EMISSIÓ DE BRESSOLA DE NADAL:24 a les 23h, 25 a les 18:45 H - Canal 33 i 26 a les 12 a TV3


  Bressola de Nadal: Concert al Palau i programa a TVC

  El passat dia 15 de desembre va tenir lloc al Petit Palau el concert Bressola de Nadal, una oportunitat única de veure i escoltar el CD en directe amb tots els músics que hi han participat. El concert –pensat com un espectacle per a públic familiar–el tercer del cicle BandAutors al Palau, organitzat per la Fundació Orfeó Català del Palau de la Música Catalana, fou una oportunitat única per a veure en directe aquestes cançons interpretades per sets veus excepcionals de l’escena musical del país i amb la participació especial de nins i nines de la Bressola.

  La tarda del dia de Nadal, Televisió de Catalunya emetrà el programa Bressola de Nadal, el qual, dirigit per Lluís Danés, ha estat enregistrat amb la participació dels nins i les nines de la Bressola, i que han cantat algunes de les cançons del CD.

  Veure més
 • Espectacle de Nadal a La Bressola de Sant Galdric
  18-12-2010La Bressola de Sant Galdric

  Espectacle de Nadal a La Bressola de Sant Galdric

  El darrer dissabte abans de Nadal, l'escola de La Bressola de Sant Galdric, va preparar un espectacle molt especial i emotiu per a tots els pares i mares de l'escola.

  Mira el vídeo al següent enllaç.

  Veure més
 • Un tast del programa de Nadal
  17-12-2010

  Un tast del programa de Nadal

  Aquí: http://www.elperiodico.com/es/noticias/ocio-y-cultura/20101213/supernanas-bressola-nadal-inundan-bcn-musica-infantil/621826.shtml Podreu gaudir d'un tast del programa BRESSOLA DE NADAL que es veurà pel CANAL 33 i TV3

  Veure més
 • Espectacle de Nadal "Un somni ben estrany"
  17-12-2010La Bressola de Nyils

  Espectacle de Nadal "Un somni ben estrany"

  Aquest any, per primera vegada, l'espectacle de Nadal es va fer al fogar de Pontellà i va ser un èxit ja que els nins van poder actuar sobre un escenari.

  Veure més
1 152 153 154  155 156 166

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar