Notícies

 • L’autobús de Nadal
  09-03-2013La Bressola de Nyils

  L’autobús de Nadal

  L’autobús de Nadal passa a recollir joguines  per què tots els nins tinguin un bon Nadal amb molts regals.

   Els infants de La Bressola de Nyils han recollit les joguines que ja no utilitzaven per oferir-les a d’altres nins. Aquest acte de solidaritat ha  suscitat molta implicació de tots els nins i durant uns dies l’escola ha sigut omplida de joguets de tota mena.

  Veure més
 • Gran rifla a Pontellà el 15/2/2013
  11-02-2013La Bressola de Nyils

  Gran rifla a Pontellà el 15/2/2013

  La Bressola de Nyils i l'associació de pares d'alumnes "IMPLICA'T" organitzen una gran rifla a la sala Simone ALI a PONTELLA a les 20h aquest divendres 15 de febrer.

  Veure més
 • VISITA A LA FORMATGERIA LA PASTOURE
  27-11-2012La Bressola de Nyils

  VISITA A LA FORMATGERIA LA PASTOURE

  El dimarts 27 de novembre els nins i nines de la Bressola de Nyils van fer una visita a la formatgeria “La Pastoure” a Tuïr.

  Veure més
 • LA CASTANYADA
  26-10-2012La Bressola de Nyils

  LA CASTANYADA

  El dia 26 d’octubre, a la Bressola de Nyils vam celebrar la festa de la Castanyada. Com cada any, vam encendre un foc al pati de l’escola amb l’ajuda d’alguns pares i vam torrar uns quants quilos de castanyes.

  Veure més
 • La Bressola de Nyils fa veremes a Pollestres.
  16-10-2012La Bressola de Nyils

  La Bressola de Nyils fa veremes a Pollestres.

  La mainada de tota l'escola de La Bressola de Nyils vam anar el passat 16 d'octubre a fer veremes a una vinya de la família CONTE.

  Veure més
 • La mainada de primària celebra la festa de la ciència a Banyuls de la Marenda
  12-10-2012La Bressola de Nyils

  La mainada de primària celebra la festa de la ciència a Banyuls de la Marenda

   
  El passat 12 d'octubre, els nins i nines de primària de La Bressola de Nyils vam celebrar la festa de la ciència a Banyuls fent un taller sobre “Els bacteris i els aliments”

  Veure més
 • La Bressola de Nyils ha quedat finalista del concurs Premis Llanterna Digital 2012 de curtmetratges catalans i occitans.
  06-07-2012La Bressola de Nyils

  La Bressola de Nyils ha quedat finalista del concurs Premis Llanterna Digital 2012 de curtmetratges catalans i occitans.

  La mainada de Cicle 3 de La Bressola de Nyils ha volgut contribuir en la recuperació del rossellonès a partir d’un curtmetratge titulat « Fem reviure el rossellonès », el qual ha quedat finalista del concurs de curtmetratges Premis Llanterna Digital a la categoria de centre de primària i secundària.

  En el curtmetratge hi surten tots els nins i nines de l’escola mostrant mots en rossellonès en diferents espais de l’escola.

  Els Premis Llanterna Digital volen contribuir al foment de l’ús del català i de l’occità a través de curtmetratges que promoguin una reflexió sobre el fet lingüístic.

  Veure més
 • Intercanvi amb l'escola Empúries de l’Escala (Alt Empordà)
  04-05-2012La Bressola de Nyils

  Intercanvi amb l'escola Empúries de l’Escala (Alt Empordà)

   

  Durant llur estada a l’Escala, els alumnes de La Bressola de Nyils es van trobar amb llurs companys de l’escola « Empúries » amb els quals havien iniciat, a principi d’any, un intercanvi. Els nins i nines de les dues escoles van ser molt contents  de  poder compartir conjuntament algunes activitats  perquè va ser l’ocasió per a ells d’enfortir noves relacions d’amistat.

   

  Veure més
 • La Bressola obté dos premis Sambori Òmnium 2012 a la demarcació Girona-Catalunya Nord .
  16-03-2012La Bressola de Nyils

  La Bressola obté dos premis Sambori Òmnium 2012 a la demarcació Girona-Catalunya Nord .  El divendres 16 de març va tenir lloc l'entrega dels premis Sambori d'Òmnium 2012 de la demarcació Girona-Catalunya a l'Auditori la Coma Cros de Salt.

  Enguany, La Bressola ha tingut dos premiats.

  El primer premi de la categoria de cicle inicial de primària ha sigut pel Noam Montemont, del curs de CP de l'escola de La Bressola de Nyils, pel conte titulat "El porc i les llenties", i el segon premi de la categoria de segon cicle de secundària ha sigut per la Victòria Gueyne, del curs de 3a del Col·legi Pompeu Fabra de La Bressola per l'obra titulada "L'arracada".

  El concurs Sambori Òmnium té per objectiu potenciar l'escriptura en llengua catalana i promoure la nostra cultura entre la població més jove dels Països Catalans.

  Veure més
 • Presentació del ball de bastons durant el carnaval.
  10-02-2012La Bressola de Nyils

  Presentació del ball de bastons durant el carnaval.

  Els alumnes del primari van aprofitar el ball de disfresses per  presentar un ball de bastons acompanyats a la gralla per a la Mireia i la Sara.

  Aquesta representació va sorprendre els pares quan van veure que llurs fills ballaven amb tanta concentració i coordinació.

  L’espectacle va ser un èxit !

  Veure més
1 14 15 16  17 18 19

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar