Notícies

 • Classe verda a Canyamars ( Maresme)
  23-06-2011La Bressola de Nyils

  Classe verda a Canyamars ( Maresme)

  Aquest any , els alumnes de Nyils han anat de la classe verda al Maresme a l’alberg « Mas Silvestre » a Canyamars  on van poder gaudir de la piscina , activitat que no poden fer durant l’any.

  Durant aquesta estada van visitar el museu de les ciències el « Cosmo caixa » on van poder fer experiments  de tot tipus i on van descobrir el bosc inundat d’Amazònia . També van visitar el Zoo de Barcelona i van assistir a l’espectacle de dofins que els va encantar molt.

  Tots van tornar amb recança de no poder quedar-se més temps i el més grandets van dir « Tres dies és massa poc  de classe verda, volem més dies ! »

  Veure més
 • Intercanvi amb l’escola ELVIRA CUYAS de Montcada Reixac.
  22-06-2011La Bressola de Nyils

  Intercanvi amb l’escola ELVIRA CUYAS de Montcada Reixac.

  Després uns quants intercanvis per correu elèctronic , els alumnes de La Bressola de Nyils van poder trobar-se durant llur classe verda amb els companys de l’escola Elvira Cuyas. Per aquesta ocasió tota l’escola es va organitzar per acollir els nins de Catalunya Nord. El alumnes de Montcada Reixac van preparar uns jocs , així que van poder compartir uns  moments molt lúdics  durant els quals regnava un molt bon ambient.

   

  Veure més
 • Sortida a Vilafranca de Conflent
  29-05-2011La Bressola de Nyils

  Sortida a Vilafranca de Conflent

   

  Tots els alumnes de La Bressola de Nyils van anar a visitar la ciutat medieval de Vilafranca .

  Els més petits van fer una caça al tresor en el recinte de la ciutat mentre els més grandets de primària descobríen cada  raconet de la muralla.

  Veure més
 • Visita de les coves « Canaletes » i « Bastera »
  29-05-2011La Bressola de Nyils

  Visita de les coves « Canaletes » i « Bastera »


   

  Per alguns nins era la primera vegada que entraven dins una cova. La sorpresa va ser gran  i l’astorament va ser per tothom.

  Una vegada  dins les coves,  alguns  els hi va agradar  les espectaculars columnes de  marbre que vorejaven el camí mentre alguns altres  van ser molt interessats pels dinosaures de la cova prehistòrica .

  Veure més
 • Gran èxit de la rifla en català a Pontellà.
  10-05-2011La Bressola de Nyils

  Gran èxit de la rifla en català a Pontellà.

  El 1er d’abril es va fer una rifla en català a Pontellà on van participar molts comerciants empreses i artesans . Gràcies a llurs donatius, els lots que es van fer, van ser molt apreciats pels jugadors. Tothom va passar un bon moment en companyia dels dos cantaires en Sergi i en Nicolau que van animar amb molt d’humor  totes les partides. Ho van fer molt bé ! Per cada número tenien un acudit i ens van fer riure molt.

  Aprofitem per donar les gràcies a totes les persones que ens van ajudar , amics , pares, empreses, artesans perquè els diners recaptats ens permetran de fer les obres per a la classe dels alumnes del cicle 3.

  Veure més
 • Gran rifla a Pontellà
  10-03-2011La Bressola de Nyils

  Gran rifla a Pontellà

  La Bressola de Nyils i l'associació de pares << Renaixença >> organitzen una gran rifla a la sala Simona ALI de Pontellà aquest divendres 1er d'abril 2011 a les 20h.

  Veure més
 • El Rei a la presó !
  08-03-2011La Bressola de Nyils

  El Rei a la presó !

  El rei Carnestoltes acaba a la presó. La tramuntana va bufar massa fort i no van poder cremar-lo. El divendres 25 de febrer , la Bressola de Nyils comença el seu ball de disfresses pel judici del rei Carnestoltes . Malgrat totes les malifetes que ha imposat a la mainada , el rei se salva de les flames i acaba a la presó. Aquesta setmana , els nins van venir a l’escola disfressats, pintats i fins i tot per alguns en pijama perquè van seguir les quatre voluntats del rei de les bromes « el Carnestoltes ». Aquest any encara, pares, mestres i nins van fer un gran esforç en les difresses escollides i va ser difícil pel jurat de determinar qui eren el guanyadors del concurs de disfresses. I com cada any, va ser una festa molt divertida en la qual la música, els confetis i els riures no van faltar .

  Veure més
 • El reciclatge a La Bressola de Nyils
  10-02-2011La Bressola de Nyils

  El reciclatge a La Bressola de Nyils

   

  El Sr Arnau Pol del « Sidetom 66 » va iniciar els alumnes de primària  a la tria de les deixalles. A través d’aquesta animació , els alumnes van ser sensibilitzats  a la necessitat  de preservar la natura tot i reciclant els envasos que es troben en la nostra vida quotidiana. Els nins ja coneixien el tema  i es van mostrar força interessats i participatius durant les xerrades en les quals tots tenien una cosa per dir.

  Veure més
 • Creps per la Candelera
  04-02-2011La Bressola de Nyils

  Creps per la Candelera

  Per a la Candelera , els alumnes de Nyils preparen creps per a l’espertinar.

   

  Petits i grans van posar molt de temps per fer  un centenar de creps pel berenar. Però en alguns minuts ja van ser tots menjats.

  Veure més
 • Els nins de Nyils es tornen pastissers per celebrar la diada dels reis.
  08-01-2011La Bressola de Nyils

  Els nins de Nyils es tornen pastissers per celebrar la diada dels reis.

  Tota l’escola va arremangar les mànigues per tal de preparar un bon berenar.


  Veure més
1 16 17 18  19

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar