Notícies

 • La Bressola signa un conveni amb Els Dragons Catalans
  17-05-2009

  La Bressola signa un conveni amb Els Dragons Catalans

  El passat dissabte 16 de maig els Dragons Catalans i les Escoles Catalanes la Bressola van signar el Conveni que lligarà les dues entitats. I amb aquesta signatura es concretarà una passa important cap a la col·laboració dels múltiples aspectes de la identitat catalana com són el Rugby i l’ús quotidià i viu de la Nostra llengua i de la Nostra cultura.

  Veure més
 • Ha sortit el darrer butlletí de la Bressola
  05-05-2009

  Ha sortit el darrer butlletí de la Bressola

  La Bressola presenta el seu darrer butlletí, un butlletí renovat que ha de millorar la informació de les activitats de La Bressola i que com sempre està obert a la participació del socis i sòcies dels Amics.

  Veure més
 • La secundària de la Bressola, protagonista a TF1 i France 3
  27-11-2008

  La secundària de la Bressola, protagonista a TF1 i France 3

  El Centre d'Ensenyament Secundari Pompeu Fabra ha estat objecte de sengles reportatges a les cadenes de televisió franceses TF1 i France 3. Especialment significatiu va ser el reportatge a TF1, la televisió més vista a l'estat, que va assolir un enorme ressò.

  Veure més
 • CD Musiquetes per a la Bressola
  26-11-2008

  CD Musiquetes per a la Bressola

  L’Associació d’Amics de la Bressola acaba de publicar el CD Musiquetes per a la Bressola: un recull de cançons populars interpretades per músics d’arreu dels Països Catalans, sota la producció de Marc Serrats i Marc Grau (Xerramequ Tiquis Miquis) i Núria Lozano (La Carrau). Els primers exemplars del CD es van donar als assistents a l'Assamblea de l'associació del passat 6 de març. Aquests dies també s'ha distribuït encartat amb el número 149 de la revista Enderrock i les properes setmanes es previst que ho facin diverses revistes inafntils i juvenils: Cavall Fort, Tatano, Tretzevents, la revista dels Supers...

  Veure més
 • La Fundació puntCAT gestiona la donació de 30 ordinadors a la Bressola
  26-11-2008

  La Fundació puntCAT gestiona la donació de 30 ordinadors a la Bressola

  El passat divendres 8 d'agost, la Fundació puntCAT va lliurar a la Bressola trenta ordinadors destinats a la mediateca del nou col·legi de secundària d'El Soler (Rosselló). Aquesta donació, d'acord amb els fins fundacionals del puntCAT, vol ajudar a reduir la fractura digital i ajudar a desenvolupar la societat de la informació catalanoparlant, en aquest cas entre els infants i joves de la Catalunya Nord.

  Veure més
 • Inauguració dissabte, 30 d'agost de 2008 del Col.legi d'Ensenyament secundari
  26-11-2008

  Inauguració dissabte, 30 d'agost de 2008 del Col.legi d'Ensenyament secundari

  El passat  dissabte La Bressola va inaugurar el col.legi d'ensenyament secundari Pompeu Fabra al Soler (Rosselló). A l’acte d’inauguració van assitir el vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, el batlle del Soler, François Calvet; l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, el director general de La Bressola, Joan Pere Le Bihan; el president de La Bressola, Miquel Mayol, el president de l’Associació d’Amics de La Bressola, Ricard Gené, el president d’honor dels Amics de La Bressola, Enric Larreula, i l’inspector d’acadèmia dels Pirineus Orientals, Jean Luc Benefice.

  Veure més
 • Sant Esteve comença el curs amb nous locals i més alumnes...
  25-11-2008

  Sant Esteve comença el curs amb nous locals i més alumnes...

  La Bressola de Sant Esteve de Sant Galdric ha començat el curs amb 16 alumnes nous, amb la qual cosa ja n'hi ha 72 mainatges. L'arribada d'un nou mòdul prefabricat, provinent de l'anterior Col·legi, ha permès d'obrir una nova aula, una biblioteca i una sala amb ordinadors.

  Veure més
 • Musiquetes per a la Bressola, a la revista d'Òmnium
  10-11-2008

  Musiquetes per a la Bressola, a la revista d'Òmnium

  "Un projecte per cantar i compartir" és el titular d'un ampli reportatge que la revista d'Òmnium Cultural dedica al projecte Musiquetes per a la Bressola. El reportatge posa l'èmfasi, abans que tot, en l'èxit que els ritmes del CD han tingut entre la mainada, de manera que ha superat "amb escreix el repte d'un simple disc recopilatori de cançons o grups. De la mateixa manera, la revista d'Òmnium destaca el paper de "potentíssima eina pedagògica" del "Musiquetes per a la Bressola", i el seu "indubtable interès artístic".

  Veure més
 • La Bressolada. 31 de maig 2008
  31-05-2008

  La Bressolada. 31 de maig 2008

  Aquí tindreu accés al programa de la Bressolada 2008.

  Veure més
 • El Conseller Maragall visita diversos centres escolars de la Bressola
  06-12-2007

  El Conseller Maragall visita diversos centres escolars de la Bressola

  El Conseller d'Educació, Ernest Maragall, el passat divendres dia 30 de novembre, ha visitat diversos centres de La Bressola.  En concret, el
  conseller s'ha reunit amb la comunitat educativa dels centres d'educació primària i d'educació secundària d'El Soler i el centre d'educació
  primària de Sant Galdric, a Perpinyà.

  Veure més
1 195 196 197  198

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar