Notícies

21-03-2014

Un alumne del col·legi guanyador dels Premis Sambori

Ahir es va celebrar els premis Sambori a Santa Coloma de Farners, en Galdric Mayol, alumne de 3a del col·legi Pompeu Fabra de La Bressola, ha guanyat el primer premi de la categoria de segon cicle de secundària per la Demarcació de Girona-Catalunya Nord.

 

Ara tots els guardonats (1r, 2n i 3r premi) passaran a la final nacional.

 

El relat del Galdric era molt enginyós i estava molt ben escrit, el títol era "L'oblit" i tractava d'un alumne de tercera que havia tingut un oblit a la matèria de català i explica, amb un to humorístic molt bo, l'angoixa que li provoca l'arribada de la mestra de català a la classe i el fet que ell hagi tingut aquest l'oblit, manté el suspens de saber què és l'oblit fins al final. Finalment resulta que "l'oblit" és la redacció pels premis Sambori.

 

L'acte es va celebrar ahir a les 18h a l'Auditori municipal de Santa Coloma de Farners, va ser amenitzat per un grup de màgia i hi eren presents el batlle de Sta Coloma, el jurat i la coordinadora dels premis que era qui portava l'acte.

 

Durant l'acte es van fer diverses mencions a Catalunya Nord i a la feina que fa la Bressola aquí. Al final de l'acte els guardonats i la Imma (professora de català del col·legi) van pujar a l'escenari per fer una foto de grup amb tots el guardonats i els professors i representants de les diferents escoles i instituts de la Demarcació.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar