Preguntes freqüents

Cal parlar bé català per poder inscriure els meus infants a La Bressola?

La Bressola és una xarxa d'escoles obertes a tothom qui vulgui mantenir el nostre patrimoni lingüístic i cultural. La majoria de les famílies no parla pas el català.

Per què cal aprendre el català?

És la llengua pròpia del nostre territori.

La nostra identitat es construeix a partir del respecte i de l'aprenentatge de la nostra llengua sense perjudici per a la llengua francesa; la comprensió i supervivència de la nostra llengua i cultura mil·lenàries en depenen.

La Bressola és una escola privada o pública?

La Bressola és una xarxa d'escola associatives i cada família paga una participació calculada en funció dels seus mitjans.

He sentit a parlar de verticalitat, de què es tracta?

La pedagogia de La Bressola implica la verticalitat dels aprenentatges, és a dir un sistema educatiu on conviuen diversos nivells d'edat en una mateixa classe i on l'infant més gran “apadrina” un de més petit creant d'aquesta manera una solidaritat.

Els alumnes no tindran retard en el programa estatal en francès?

La nostra experiència ens demostra que l'escolaritat en immersió no posa en causa la bona adquisició del francès, ans al contrari, l'enforteix.

A qui me cal adreçar per inscriure el meu fill o la meua filla?

A la Bressola més propera. Per obtenir la llista d'escoles, torneu a la pàgina principal.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar