Notícies

22-04-2020

Primer premi al concurs de poesia del rectorat

Sem molt contentes de vos anunciar que la Lana Vidal, alumna de CP, ha guanyat el primer premi de poesia del rectorat de l'Acadèmia de Montpeller. La temàtica d'enguany és "Solidaritats". Tots els mainatges de l'escola van treballar el mot solidaritat i tots els significats que podia tenir. Després de moltes activitats, vam demanar als infants d'escriure un petit poema. Els podreu llegir a continuació. Aqueix és el poema guanyador:

SEMPRE - Lana Vidal

Per pujar i per baixar Per córrer com per caminar Per riure o per jugar Sempre te donaré la mà

Per veure’t contenta Amb tu cantaré A tu t’abraçaré I sempre t’estimaré

Tot l'equip de Pesillà te volem felicitar per aqueix premi:

[video width="640" height="368" mp4="http://www.pesilla.bressola.cat/wp-content/uploads/2020/04/video-1587395034.mp4"][/video]

Mit aquí tots els poemes que vam presentar al concurs. Són tots ben bonics!

LA MEUA AMIGA - Classe Fusió

Tinc una molt bona amiga que sempre dóna la mà a qualcús, juga amb tots els infants i comparteix les joguines.

Coneix els quatre mots màgics: gràcies, si us plau, t’estimi i perdó. Quan s’equivoca sempre s’excusa i fa potons i abraçades a qui ho necessita.

Un amic li ha parlat d’uns indrets que manquen d’aigua i menjar. Ompliria una garrafa que va fins el cel i els portaria tot el menjar que no li cal.

Tant de bo tothom tingués aquesta amiga que nos fa ser manyacs i feliços. No hi hauria pobresa ni guerres. Tant de bo tothom conegués la Solidaritat.

   

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar