Notícies

25-11-2008

Sant Esteve comença el curs amb nous locals i més alumnes...

La Bressola de Sant Esteve de Sant Galdric ha començat el curs amb 16 alumnes nous, amb la qual cosa ja n'hi ha 72 mainatges. L'arribada d'un nou mòdul prefabricat, provinent de l'anterior Col·legi, ha permès d'obrir una nova aula, una biblioteca i una sala amb ordinadors.

Les noves incorporacions han fet que l'escola reforci el pla d'immersió lingüística amb un recull d'activitats perquè els alumnes més grans dinamitzin el pati.

Una vegada més el conjunt de la Bressola ha començat el curs amb un augment significatiu d'efectius. Ho han permès, principalment, l'estrena del nou col·legi amb els consegüent increment d'espai per la secundària, i també l'habilitació dels nous locals a l'escola de Sant Esteve: La Bressola hi ha pogut traslladar unes aules prefabricades de l'antic Col·legi del Soler.

Pel que fa a un possible creixement d'altres centres de la Bressola, l'escola de Prada ha engegat un procés de diàleg amistós amb el municipi de cara a una futura ampliació dels locals actuals.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar