Notícies

28-03-2021

Seguim amb el cos humà i un poc d'aire fresc.

Ara que la nostra tramuntana nos ha deixat un poc de costat, hem aprofitat per sortir al parc per classes. Els nostres mainatges han gaudit moltíssim entre herbes, insectes, i aire pur al Parc de Sant Vicenç. Espieu la cara de felicitat de petits i grans.

Després d'aquesta sortida, a maternal han començat a treballar la primavera fent aibres amb diferents tècniques plàstiques. Alguns amb pintura i altres amb papers de colors. Ens encanta l'expressió artística!!

A cicle 2 hem seguit també coneguent el cos humà. Els ossos, músculs, aparell digestiu i l'excretor. Abans de tot però, hem descobert que sem èssers pluricel·lulars, tenim ple de cèl·lules. També hem creat el nostre joc de dòmino de les parts del cos, massa bé!

A cicle 3 hem començat també amb els aparells del cos, nos estem preparant per fer exposats davant dels companys de la classe.

I... Sabeu què? estem fent un torneig d'escacs a les hores del pati, sem tots ben emocionats!

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar