Notícies

01-10-2013

Comencen els tallers de conversa en català 'Xerrem'

Com sempre, el taller de converses Xerem tindrà dos nivells : Els dimarts, de 18h a 20h (nivell 1 i nivell + avançat), l'altre tindrà lloc els dijous (només el nivell 1) Aquest darrer serà de les 15h a les 16h30, i serà impartit per la Sra. Odette Carbonell.

Per assistir a aquests tallers només és necessari ser membre del Casal Jaume Primer de Perpinyà, i estar al corrent de la quota, o pagar-la el dia mateix. La quota anual és de 30 €uros, i a més a més dona dret a participar en totes les activitats que programa el Casal, menys les rars que s'especifiquen, com per exemple els sopars (pels quals es demana una participació suplementària, per raons òbvies).

Cal recordar que per assistir-hi, no és necessari tenir cap coneixement gramatical i/o ortogràfic, ja que es tracta de fer conversa (començant des de zero els qui volen), ampliant el vocabulari propi.

Com sempre, Xerem està organitzat i és a càrrec de membres del Col·lectiu de professors de català per adults; el mateix que organitza des de desenses d'anys els exàmens anuals de català del Govern català, amb base dels exàmens i diplomes lingüístics europeus

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar