Notícies

20-02-2010

Arenys de Munt: Presentació de la Bressola

La xerrada es va organitzar conjuntament amb arenys.org, aprofitant que aquell mateix cap de setmana tenia lloc el concert "Fem sonar les Musiquetes" al Teatre Principal d'Arenys de Mar.

Els Amics de la Bressola aniran organitzant noves presentacions d’acord amb la programació d’aquesta gira de concerts que es desenvoluparà fins al mes de juny.

Aleix Andreu va presentar als assistents a la sala municipal d'Arenys de Munt els objectius dels Amics de la Bressola, així com l’activitat que ha dut a terme la Bressola des de la fundació el 1976. La xerrada va comptar amb la participació del Sr. Lluís Llovet, director de l'escola Sant Martí d'Arenys de Munt, que l’any passat va muntar un intercanvi d'alumnes amb la Bressola de Sant Galdric. (Les noies de la Coral Clau de Lluna d'Arenys de Munt van estar-se a Perpinyà durant dos dies i també van assistir a la Bressolada.) Lluís Llovet va fer una interessant anàlisi comparativa entre el model pedagògic de la Bressola i el de l'ensenyament estatal francès, d'una banda, i el de la Generalitat de Catalunya, de l'altra. La regidora d'educació d'Arenys de Munt, la Sra. Golly Rectoret, també havia de participar a la xerrada, però un imprevist de darrera hora li ho va impedir. La intervenció de diversos dels assistents va generar un interessant debat sobre les relacions intercatalanes.

El concert "Fem sonar les Musiquetes" va tenir lloc diumenge 14 de febrer amb un gran èxit de públic. Els assistents van corejar amb entusiasme des de la primera fins a la darrera cançó del repertori. El Teatre Principal va adquirir exemplars del llibre La realitat d'un somni: trenta anys d'escoles catalanes a la Catalunya del Nord per import de 100 euros. La Plataforma per la Llengua va col·laborar amb els Amics de la Bressola a muntar sengles parades informatives a tots dos actes per a vendre material de difusió de la Bressola i repartir butlletins informatius.

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar