Escoles

Col·legis

Actualment podem parlar de la consolidació del col·legi Pompeu Fabra com a centre de referència i de qualitat. Va néixer amb l'objectiu de donar continuïtat a l'ensenyament en català i als valors i els projectes de les escoles.

L'any 2003 el col·legi Pompeu Fabra va obrir les portes al Soler i el setembre 2008 es va traslladar a les instal·lacions que ocupa actualment. Compta amb dues línies completes de 6a a
3a i més de 190 alumnes.

Els pares i mares dels alumnes s'aglutinen entorn de l'Associació de famílies (AFA) del col·legi, que du per nom "Tots Plegats" i contribueix a la dinamització del centre.


D'altra banda, a l'espera que el projecte del primer liceu i segon col·legi de La Bressola Perpinyà sigui una realitat, al curs 2021/2022 hem obert una nova aula de secundària a l'Escola de Sant Galdric, formada per alumnes de les dues escoles de Perpinyà. 


Ens pots trobar a:
La Bressola Secundària Pompeu Fabra
Avinguda de la República 1 66270 - EL SOLER
Tel. +33 468923825
secretaria.secundaria@bressola.cat


Últimes notícies Veure totes

Suport

Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar